Bitcoin Braces for Breakout, IOTA Signals Long-Term Reversal, & More: Crypto News Roundup

Ondanks de relatief hoge volatiliteit in de afgelopen 24 uur, blijft Bitcoin verankerd in het midden van de 9.000 dollar. Op een iets langere tijdschaal lijkt het erop dat de alpha-crypto zich sinds begin mei 2020 zijdelings heeft geconsolideerd in een bereik van ongeveer $1.500.

Bij $9.411 vanaf dit schrijven, ziet de prijs stijve weerstand van zowel de 50 als 200-periode bewegende gemiddelden (MA) onder ogen. Echter, gaan door de laatste beoordeling van onze interne technische analist, Valdrin, een breakout boven de $ 9.460, kon het begin van een nieuwe opwaartse trend te signaleren.

Meer over dat en andere grote verhalen van de afgelopen 24 uur in deze nieuwe editie van BeInCrypto’s Cryptocurrency News Roundup.

Dreigende Bitcoin Breakout zou prijs terug kunnen brengen tot meer dan $10.000 [Analyse].

Sinds het bereiken van een lokaal hoogtepunt van $9.589 op 16 juni is de Immediate Edge gedaald, mogelijk na een dalende weerstandslijn. Dit was vooral zichtbaar laat op 17 juni, toen de prijs probeerde uit te breken, om vervolgens door de weerstandslijn te worden afgewezen en zo een lange bovenloop te creëren.

De daling ging door tot $9.236, waar de koers op het 0.5 Fibonacci niveau stuiterde, waardoor een stuwend kandelaarspatroon met een bovengemiddeld volume ontstond.

De Bitcoin-prijs wordt verhandeld binnen een dalende wig.

De koers volgt een korte termijn dalende weerstandslijn.

Een breakout zou kunnen leiden tot een test van de wateren boven de $10.000.

IOTA (MIOTA) signaleert een Long-Term Trend Revend

Een nadere beschouwing van de dagelijkse grafiek van IOTA onthult dat het Internet of Everything-focused token een stijgende steunlijn volgt en zich zou kunnen oprichten voor een bullish engulfing kandelaar.

In feite stuiterde de koers gisteren op de stijgende steunlijn, wat een sterke hint geeft dat er een trendbreuk op de kaarten staat. De dichtstbijzijnde weerstandsgebieden liggen op 5.830 en 10.100 satoshis.

ConsenSys onthult de Etherische Staking Services voor de lancering van ETH 2.0.

Toonaangevende blockchain software firma ConsenSys kondigde eerder deze week aan dat het op het punt staat om een institutional-grade Ethereum staking-as-a-service platform uit te rollen. De achterliggende doelstelling is om het eenvoudiger en praktischer te maken voor instellingen om inkomsten te verdienen aan het breed geanticipeerde Ethereum 2.0.

Het nieuwe platform heeft naar verluidt al de steun van verschillende zwaargewichten uit de industrie, waaronder Binance en Huobi, in de wacht gesleept. De staking API is gebouwd op vertrouwde ConsenSys software die een white-label, turnkey oplossing zal bieden voor bedrijven die willen inzetten op Ethereum 2.0 als het eindelijk live gaat op het mainnet.

Bancor Breach Blootstelt Laatste DeFi Exploit

In een verontrustende nieuwe ontwikkeling komen er berichten binnen over een breuk in het decentrale financiële platform van Bancor (DeFi). De details zijn nog wat wazig vanaf de perstijd, maar de kans dat de exploitatie leidt tot een verlies van middelen is niet uit te sluiten.

Tot nu toe houdt Bancor vol dat „alle fondsen veilig zijn“. Het platform liet verder doorschemeren dat een recente slimme contractupgrade mogelijk een kwetsbaarheid heeft gecreëerd die uiteindelijk door de aanvallers is gesignaleerd en uitgebuit.

Hier komt $BAR, een New Token voor FC Barcelone Fans…

Chiliz en F.C. Barcelona hebben een strategische alliantie gesmeed om een nieuwe Fan Token te lanceren, genaamd $BAR. De Fan Token Offering (FTO) zal plaatsvinden in een flitsverkoop die 48 uur duurt vanaf 22 juni. Voor €2 per eenheid zullen de beschikbare jetons worden verdeeld op basis van „first-come-first-serve“.

Ravencoin (RVN) Beweegt boven Cruciaal Bewegend Gemiddelde

De RVN prijs begon een opwaartse beweging met een aanzienlijk volume op 16 juni en probeert momenteel de 100-dagen MA om te draaien als ondersteuning. Dit zou een extreem bullish teken zijn, wat suggereert dat de prijs omhoog zal gaan en een bullish trend zal beginnen. Als dat het geval is, worden de dichtstbijzijnde weerstandsniveaus gevonden op 250 en 277 satoshis.