Næsten $ 60 millioner i Bitcoin flyttede til Ethereum i juni

Næsten $ 60 millioner værdier af bitcoins flyttede til Ethereum i løbet af juni, ifølge dataestimater fra Dune Analytics . Indpakket Bitcoin Code den ældste tokeniserede bitcoin-protokol på Ethereum, er ansvarlig for ca. 75% af denne vækst efter at have flyttet mere end 4.800 BTC til Ethereum sidste måned.

Efterspørgslen er steget efter brug af bitcoin i en række decentrale finansielle tjenester, da Ethereum fortsat er den mest populære off-chain destination for bitcoins

Mere specifikt er udbytteopdræt og MakerDAO, der tilføjer tokeniseret bitcoin som sikkerhed, sandsynligvis stærke katalysatorer, sagde Medio Demarco, tidligere associeret hos Deutsche Bank og medstifter af cryptocurrency-forskningsfirmaet Delphi Digital.

”Den nylige tendens burde ikke komme som en overraskelse og vil sandsynligvis fortsætte,” fortalte Demarco til CoinDesk.

Den stigende popularitet af tokeniseret bitcoin er heller ikke nogen overraskelse for Ben Chan, CTO hos BitGo, cryptocurrency-betalingsprocessoren, der var spidsen for Indpakket Bitcoin. „Formålet med WBTC er at bringe bitcoin til en verden af ​​decentraliseret finansiering,“ sagde Chan. „Udbyttemuligheder for udlån og levering af WBTC“ i Ethereum-baserede applikationer driver den seneste vækst, tilføjede han.

I øjeblikket er 132 millioner dollars værd for bitcoin på Ethereum, på tidspunktet for offentliggørelsen, eller ca. 0,08% af den førende cryptocurrency markedskapitalisering, ifølge OnChainFX

Er den voksende efterspørgsel efter at bruge bitcoin på Ethereum et positivt signal for den førende cryptocurrency? Ifølge Demarco har tendensen en „synergistisk“ effekt for begge blockchains.

Chan accepterede og fortalte CoinDesk, at væksten i værdien af ​​aktiver på decentrale finansieringsapplikationer for Ethereum er „et skridt hen imod modning af tillidsløse og gennemsigtige finansielle tjenester.“ For Bitcoin kommer fordelene ved at være i stand til at tjene udbytte og sikkerhedsstillelse af bitcoin, ”hvilket” tilføjer incitament ”for brugerne til at investere i cryptocurrency ifølge Chan.

Brug af bitcoin på Ethereum er „potentielt bullish for begge netværk,“ sagde Chan.